Κατασκευή ιστοσελίδων

Στην netcorner.eu παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής  και προώθηση ιστοσελίδων με γνώμονα την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας και κατά συνέπεια την αύξηση των πελατών σας. 

Είμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας κάθε φορά που χρειάζεστε την υποστήριξή μας τόσο σε τεχνικά θέματα όσο και σε θέματα αναβάθμισης της ιστοσελίδας σας. 

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας γίνεται πάντα με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εταιρείας, ώστε να γίνεται σωστά η προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών της, αλλά και με σωστή μελέτη των ανταγωνιστών της εταιρείας.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας χρησιμοποιούμε ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System - CMS), δηλαδή ένα λογισμικό που προσαρμόζεται σε μια ιστοσελίδα ώστε να γίνει πιο εύκολη και γρήγορη η διαχείριση, η επεξεργασία και η κατηγοριοποίηση του περιεχομένου της.
Ένα CMS δίνει την δυνατότητα δημιουργίας νέου περιεχομένου και επεξεργασίας του υπάρχοντος χωρίς την χρήση κάποιας γλώσσας προγραμματισμού.
Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται μέσα από ένα περιβάλλον παρόμοιο με έναν επεξεργαστή κειμένου.
Σχεδιάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες και σας δίνουμε την δυνατότητα να επεξεργάζεστε και να ανανεώνετε μόνοι σας το περιεχόμενο της (άρθρα , εικόνες , βίντεο).

Κατασκευή ιστοσελίδων για όλη την Ελλάδα

Ο τρόπος λειτουργίας και η φύση του διαδικτύου, μας δίνουν την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, κ.τ.λ που βρίσκονται σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Πως γίνεται:
Αρχικά μας στέλνετε μέσω email ή ταχυδρομείου το απαραίτητο υλικό σχετικά με την επιχείρησή σας.

• πληροφορίες σε έντυπο ή ψηφιακής μορφής κείμενο (ιστορικό, δραστηριότητες, προιόντα, υπηρεσίες, προσφορές, κ.ά. )

• φωτογραφίες, video, λογότυπο

• κάποια ιστοσελίδα της αρεσκείας σας

με βάση τα παραπάνω, εμείς ξεκινάμε τα πρώτα στάδια κατασκευής της ιστοσελίδας σας, που θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε στον υπολογιστή σας.

Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης συνεργασίας μας, αφού θα έχετε την πλήρη εικόνα σχεδίασης της ιστοσελίδας σας από τα αρχικά της στάδια, και θα μπορείτε να μας επισημαίνετε τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις που επιθυμείτε να κάνουμε στο περιεχόμενο και γενικότερα στη δομή της ιστοσελίδας σας.

Για πιθανές απορίες που μπορεί να έχετε, αλλά και για αναλυτικότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας.