Μεταφορά Ιστοσελίδας

Η μεταφορά του ιστότοπου σας στο netcorner.eu είναι απλή διαδικασία, αρκεί να τηρήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει στο netcorner.eu και κάντε εγγραφή.
  2. Πάρτε αντίγραφα όλων των αρχείων του ιστότοπού σας και όλων των βάσεων δεδομένων σας και κατεβάστε τα στον υπολογιστή σας.
  3. Ανεβάστε τα αρχεία που πήρατε αντίγραφα, με FTP η με το cpanel (File Manager) στον νέο σας λογαριασμό στο netcorner.eu
  4. Δημιουργήστε τις αντίστοιχες βάσεις δεδομένων με το cpanel (MySQL® Database Wizard) και ανεβάστε τα αντίγραφα των βάσεων δεδομένων σας.
  5. Μέσα από το cpanel (Email Accounts) δημιουργήσετε τα email accounts που χρησιμοποιείτε.
  6. Αλλάξτε τους name servers του domain name σας και βάλτε αυτούς που σας έχουμε στείλει στο email με τα στοιχεία διαχείρισης του πακέτου hosting που έχετε επιλέξει.(Τους nameservers θα τους αλλάξετε μέσα από το Control Panel της εταιρίας στην οποία έχετε κατοχυρώσει το domain name σας). Η αλλαγή των nameserver θα χρειαστεί 4-48 ώρες για να ενημερωθεί και να αρχίσει αρχίσει να ανοίγει ο ιστότοπός σας από τους servers του netcorner.eu. Στο διάστημα αυτό ο ιστότοπός σας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά από τον παλιό server.
    *ΠΡΟΣΟΧΗ*
    Μην ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στην προηγούμενη εταιρία hosting που βρίσκεται τώρα ο ιστότοπός σας, έως ότου ολοκληρωθεί η μεταφορά στο netcorner.eu.Τέλος, σας ενημερώσουμε πως το Τμήμα Υποστήριξης του netcorner.eu μπορεί να αναλάβει την διαδικασία μεταφοράς του Ιστότοπού σας.

online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος

Προσφορά

Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρεται δωρεάν καταχώρηση domain name, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία για ένα έτος.

korras
© 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By netcorner.eu

Please publish modules in offcanvas position.